Kroon-oil1.jpg
Kroon-Oil en Kobus zetten gesmeerde samenwerking voort
2013-02-06 22:47:12
NIJMEGEN, 6 februari 2013 - Ook voor het komende rallyseizoen slaan Kobus Tuning Competition en Kroon-Oil de handen ineen. Kobus Tuning, dat verantwoordelijk is voor de preparatie van de Ford Fiesta Super 2000 waarin Hermen Kobus afgelopen seizoen vicekampioen van Nederland wist te worden, kiest ook voor 2013 voor hightech smeermiddelen van Kroon-Oil.

De keuze om ook in 2013 de samenwerking aan te gaan was voor beide partijen eenvoudig. Sponsoring is een vorm van samenwerking waarbij beide partijen zich prettig moeten voelen. Voor Gerrit Kobus is dit gevoel gedurende de afgelopen jaren alleen maar beter geworden; “Met de hoogwaardige smeermiddelen van Kroon-Oil hebben wij met Kobus Tuning Competition erg goede resultaten weten te behalen. Hoogwaardige smering is in de autosport natuurlijk essentieel. Kroon-Oil biedt ons deze producten en geeft ons bovendien de mogelijkheid om oliesamples te onderzoeken.”

In een tak van sport waar het uiterste van de verschillende producten wordt gevraagd ligt voor Kroon-Oil de uitdaging. De bundeling van de expertise van Kobus Tuning en Kroon-Oil maakt het mogelijk om producten in de praktijk te testen en te monitoren om in de toekomst samen tot nog betere resultaten te kunnen komen.