S2000_kroon-oil.jpg
Van een Clio R3 naar een Fiesta S2000
2012-02-19 18:28:36
Na twee jaar in de Renault Clio R3 de Nederlandse en Belgische rallypaden te hebben betreden werd afgelopen week bekend dat het team van Kobus Tuning, met als initiator Gerrit Kobus, dit jaar een totaal andere auto aan de start zal brengen.

Het betreft een heuse fabrieks Ford Fiesta S2000, waarvan er slechts 39 zijn gebouwd. De auto beschikt over 4-wiel aandrijving en een atmosferisch 2 liter blok waaruit maarliefst 280 pk aan vermogen wordt gewonnen. Een auto met potentie welke komend seizoen door Hermen Kobus en Erik de Wild over de rallypaden zal worden gestuurd om een gooi te doen naar het ere metaal.

Ook voor komend rallyseizoen heeft Kroon-Oil zich achter het team van Kobus Tuning geschaard, en zo heeft het team een partner die het team ondersteund en de auto op alle vlakken van hoogwaardige smering voorziet.

Op dit moment is de voorbereiding voor komend seizoen in volle gang. Wat betreft de kalender; deze zal in een later stadium bekend worden gemaakt. Benieuwd naar de plannen voor 2012? Houd deze site en onze facebook pagina dan goed in de gaten.