Johan_en_Hermen.jpg
Kobus Jr. Rallysport aan de start in Rally van Haspengouw
2011-02-15 11:55:08
In het weekend van 25 en 26 februari zal Kobus Jr. Rallysport deelnemen aan de 14e editie van de Rally van Haspengouw. Na een fantastisch rallyseizoen 2010 te hebben gereden in de Renault Clio R3 met als bekroning de Nederlandse Formule 2 titel en het A7 kampioenschap, zal het team dit jaar met een totaal andere samenstelling van start gaan.

Navigator Johan Schop liet enkele weken geleden weten dat hij dit jaar niet samen met Hermen kan deelnemen aan de wedstrijden die door Kobus Jr. Rallysport zijn opgesteld voor het 2011 seizoen. De reden voor de beëindiging van deze succesvolle samenwerking is het internationale programma van Hermen, waarin Johan vanwege zakelijke verplichten helaas niet alle wedstrijden beschikbaar kan zijn.

Johan: “Ik ben van mening dat wanneer je zo’n mooi leerjaar in gaat, rust en goede samenwerking in de auto essentiële factoren zijn, die met verschillende navigatoren niet te bereiken zijn. Hermen en ik hebben samen mooie leermomenten gehad en mooie resultaten behaald en ik vind het dan ook erg jammer dat ik onze samenwerking moet beëindigen.”

Omdat de beëindiging van samenwerking tussen Johan en Hermen nogal abrupt en onverwacht was, werd enkele weken geleden haastig begonnen aan de zoektocht naar een nieuwe navigator. De zoektocht werd snel volbracht en een navigatrice werd gevonden. Zo zal Hermen in de Rally van Haspengouw aantreden met Cindy Verbaeten. Een jonge navigatrice met veel potentieel en enorm veel passie voor de rallysport.

Benieuwd naar de rallykalender van Kobus Jr. Rallysport? Kijk dan eens onder het tabblad 'Kalender'.