DSC03526.JPG
Geslaagde teampresentatie voor Kobus Jr. Rallysport
2010-03-01 17:38:54
In het achterhoeks Lichtenvoorde werd afgelopen zaterdag de teampresentatie van Kobus Jr. Rallysport gehouden. De teampresentatie vond plaats in het bedrijf van Gerrit Kobus, Kobus Tuning, wat voor deze gelegenheid was omgetoverd tot een spectaculair rallydecor.

Gastspreker voor deze gelegenheid was presentator Frank Weeink, welke voor velen vooral bekend staat om zijn verslagen en reportages van motorsportwedstrijden in het algemeen, de MotoGP en de WK Superbike in het bijzonder.

Gedurende de presentatie passeerden verschillende aspecten van rallysport de revue en daarbij werd het team dan ook meermaals betrokken in de vorm van een vraag en antwoord spelletje. Er werd een introductie in de rallysport gegeven waarbij items als ‘klassementsproeven’, ‘pacenotes’ en ‘verkenningen’ tot in fijn detail duidelijk gemaakt werden. Tevens werd er natuurlijk aandacht besteed aan de samenstelling van het team als mede de nieuwe auto waarmee de jonge Kobus in 2010 een gooi zal doen op het Nederlands Formule 2 kampioenschap Rally’s.

Nadat tenslotte sponsoren als DuelJuice, Auto-Elect Hydroline maar natuurlijk ook Kobus Tuning waren bedankt was het tijd voor een hapje en een drankje, waarna nadere kennismaking en de fotosessie natuurlijk niet uit bleven. Het werd een geweldige avond met zo’n 50 enthousiaste genodigden. De teampresentatie van Kobus Jr. Rallysport werd een feit en net als in 2008 een groot succes.

Wilt ook u het Kobus Jr. Rallyteam steunen, word dan lid van ‘Friends of Kobus en Schop’. Onder de leden wordt 10x een heat karten bij Colonel Kartracing en 1 rallyweekend weg verloot. Inschrijven kan via de site; www.kobustuning.nl