hengelo02.jpg
Kobus Jr. zet nog een maal de aanval in
2009-03-01 16:48:31
Komend weekend is het zover en zal de laatste rally van de Nederlandse rallykalender verreden worden in en rondom Hengelo. Nog niet eerder heeft Hermen een rally gereden die bij voorbaat zo glad zal worden als deze. “Met de kou, de nattigheid en de vele bladeren zal het allemaal niet gemakkelijk worden, des te groter zal de uitdaging zijn en bovendien kan ik zo een hele hoop ervaring opdoen”, aldus de jonge debutant.

Omdat Johan Schop, de vaste navigator van Hermen elders in het land andere verplichtingen kent zal Hermen voor de gelegenheid rijden met André Schoonenwolf die eerder dit jaar een prachtige overwinning met David Westenbrink wist te bemachtigen. “Het is jammer dat ik het seizoen niet in stijl met Johan af kan maken, maar de studie gaat voor! Ik zou hetzelfde gedaan hebben”, aldus Hermen.
Een tweede positie in de cup is eigenlijk bijna niet meer te verwezenlijken, maar desalniettemin zal het Kobus Tuning Rallyteam zeker proberen om nog een maal blijk te geven van zijn snelheid en zal het team proberen een mooie podiumplaats te bemachtigen.