pand.jpg

home

Kobus Tuning, opgezet in 1980 door Gerrit Kobus is door de jaren gegroeid tot een innovatief bedrijf wat zich hoofdzakelijk specialiseert in Porsche automobielen.


Gerrit Kobus is naast het onderhoud van Porsche al vele jaren succesvol actief in de autosport. “De ervaring die wij opdoen en op hebben gedaan in de autosport geeft ons een riant pakket aan kennis, die wij toepassen op de auto’s van tegenwoordig. Innovatie is het belangrijkste begrip in deze sport, waardoor wij de mogelijkheid hebben om zeer ver te gaan wat het begrip ‘tuning’ betreft,” aldus Gerrit Kobus.

 
Op deze site kunt u kennismaken met de facetten van ons bedrijf. Deze variëren van Porsche restauratie tot het bouwen van snelle en betrouwbare rally/race auto’s.

Laatste nieuws

Porsche en Belgische rallysport, een gouden koppel
2014-04-27 18:10:03
997_gt3.jpg
Dat een Porsche 997 GT3 een kanon van een auto is wisten we al, maar dat deze auto ook op de Belgische rallypaden kan presteren is nog relatief onbekend.

Gerrit Kobus, eigenaar van de firma Kobus Tuning mocht het verleden jaar met eigen ogen meemaken tijdens de East-Belgian Rally die in het hart van de Belgische Ardennen werd verreden.
Porsche 918 Spyder blijkt nog sneller dan gedacht
2014-03-02 18:03:40
Porsche_918_spyder.jpg
Het blijft maar doorgaan met het goede nieuws rond de Porsche 918 Spyder. Eerst was er al het ronderecord op de Norschleife en nu blijkt de auto ook in rechte lijn sneller dan Porsche in de eerste instantie beloofde.

Voorzien van het gewichtsbesparende Weissach Package sprint de 918 Spyder namelijk in 2,6 seconden naar 100 km/h. Dat is